Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRA

anna1520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taką niezręczną sytuację przepraszam że piszę tutaj to ale nie moge nigdzie pomocy znaleźć.

To nie dotyczy warrocka.

Witam kiedyś zainstalowałem sobie gta4 i normalnie chodzilo troche sie cieło. Pomyślałem że zainstaluje na inną partycję to może wtedy będzie działać(wtedy miałem gta zainstalowane tam gdzei system)

Włożyłem plytę do napędy CD. Wszystko przebiegło normalnie.Odpalam ikone gta 4 nic sie nie dzieje. Pomocy . Bardzo wszystkich jaknajmocniej przepraszam że piszę tutaj ale nigdzei nie mogłem tego znaleźć .Proszę o pomoc.

Bedzie like

PS. Sory za błedy

Weteran
Opublikowano

Odinstaluj cale gta + folder z savemi

Usuń z rejestru gta + oczyść rejestr

Przeskanuj kompa i zainstaluj ponownie

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

A mam pyt mógłbyś mi pomuc w rejestru gta ? A i dodam że jak 1 raz instalowałem to pytało o klucz i podawałem taki jak na pudełku i nie wchodziło.Odinstalowalem i teraz nawet o klucz nie chciał się pokazać.

Czytałem gdzieś że gościu odinstalował jakieś sterowniki ,albo drugi gościu że jakieś patche trzeba instalnąć.I jak klikam na ikonę socialcluba daje play nic sie nie dzieje a jak klikam na ikone gta tez nic.Mam gta4 episodes from liberty city i też to nie chce iść

Weteran
Opublikowano

uruchom--->regedit---->HKEY_LOCAL_MACHINE---->SOFTWARE--->szukaszfolderu gta i usuwasz

w rockstargame

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

uruchom--->regedit---->HKEY_LOCAL_MACHINE---->SOFTWARE--->szukaszfolderu gta i usuwasz

A mniejwiecej orientujesz się w jakim folderze to znajde (win7 64 bit)

Aha i dodam że miałem cały czas zainstalowaną grę o naziw GRID dziś uruchamiam i wała to samo mi sie dzieje z gta help!

Opublikowano

Odpal grę w trybie zgodności ze starszym systemem, możesz także zaktualizować stery oraz directa.

Możesz także wgrać patchy, jak nie pomoże pisz.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Nic nie działa czytałem gdzieś na forum że trzebabyło zauktalizować starsze stery do karty graficznej itp... Ja myśle że to jest wina jakiś sterów bo ostatnio system robił 29 auktalizacji(nie wiem jak to sie pisze ;P) I myśle ze to jest wina że nie działa mi GRID i gta 4 bo np gra PURE mi działa hoć ją wczoraj zainstalowałem

System win 7 (64bit)

model : Laptop hp G62 Nootebook

Procesor intel? Core i3 cpu M350 2.27 GHz

Pamięć (RAM) :4,00 GB (Dostępne 3,80 GB)

DODAJE JESZCZE RAZ ŻE WSZYSTKO MI PRZEDTEM DZIAŁAŁO .

POZDRAWIAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...